Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus újévi fogadalmat tett

2011.01.12

Miley Cyrus idei évében sikert sikerre halmozott, de sajnos magánéleti problémái is akadtak bőven. Most elmondta, min szeretne változtatni 2011-ben, és mi lesz az újévi célja...

Miley Cyrus újévi fogadalmat tett

Miley Cyrus idei éve elég vegyesen telt: filmjével sikert aratott, ám magánéleti problémái akadtak. Szülei épp válnak, mialatt Miley-n rengetegen gúnyolódnak, hiszen az emberek szerint nagyon balhés tini lett. Talán épp ez ellen akar tenni 2011-ben.

Miley 2011-es célja egyszerűen az, hogy az embereken segítsen, és őket boldoggá tegye.

Édesanyjával és testvéreivel vidáman töltötték a Karácsonyt, és Miley már most nagyon várja az új, 2011-es évet. Egy videoüzenetet készített erre a célra, amiben elmeséli, mi is a terve, célja 2011-re.

„Idén azt szeretném, hogy azzal, hogy azt teszem, amit tennem kell, segítek az embereknek és boldoggá teszem őket.”

Többet is akar majd utazni az Újév után, és többet szeretné látni a rajongóit, ha lehetséges.

Miley a karácsonyt otthon töltötte, amiről Brandi, a nővére írt a Twitteren. A Hannah Montana sztárja és húga, Noah együtt énekelte a Can't Be Tamed című dalt a családnak.

„Miley és Noah jelenleg énekelnek, a Can't Be Tamed-et, Noah új karaokegépén. Nagyon vicces – írta Brandi. Tish, a lányuk anyukája még videóra is felvette a duettet. – Anyu videózik... talán, ha szerencsések vagytok, elcsórom és felrakom nektek!”

A következő videóban Miley és Noah elmondják karácsonyi kívánságaikat a rajongóknak.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.