Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Scooter:Bieber nem úgy végzi majd mint M.Jackson

2010.09.27

Justin menedzsere Scooter Braun azt mondja hogy Justin nem úgy fogja végezni mint más gyermeksztárok.

Justin Bieber egy olyan tinédzser, aki idővel egyre híresebb lesz. A mozgalmas ütemterjeivel, azzal hogy el van szigetelve a korabeli emberektől vajon a 16 éves srác úgy végzi-e majd mint más gyermeksztárok Michael Jackson, Corey Haim vagy Lindsay Lohan?

“NEM ENGEDEM HOGY ROSSZ ÚTRA TÉRJEN”

Nincs esély rá, mondta Scooter. “Nem engedem hogy megtörténjen,” Mondta a Daily Mail-nek a 28 éves Braun.

Scooter, aki korábban úgy beszélt Bieberről hogy “egy jó gyerek aki gondos, okos, és sokkal keményebben dolgozik mint más felnőttek akikkel valaha dolgoztam,” azt is mondta hogy Justin nem lesz semmilyen drog áldozata, nem lesz alkoholista, és depresszióval se fog küzdeni, mint más gyermeksztárok előtte.

Justin anyukája Pattie Mallette mindig vele utazik, és azt mondta ügyel arra hogy minden héten legyen egy olyan nap amikor Justin sportol, relaxál, kialussza magát, és a haverokkal lóg.

“JUSTIN A TURNÉN MINDEN NAP 4 ÓRÁT TANUL”

Amikor úton van, Justinnal egy tanár utazik, aki 4 órát foglalkozik vele minden nap.  Ez egy mozgalmas és fárasztó életforma.

Amióta Usher leszerződtette, Justin 200 millió dollárt keresett össze. Magyarok most kapaszkodjatok, ez durván 41 milliárd forint. Ezen kívűl énekelt Obama elnöknek, első volt a toplistán a My World-el amivel ő vált a legfiatalabb énekessé aki ezt elérte. A következő Stevie Wonder volt aki 1963-ban érte el színtén a toplista élét.

Annak ellenére hogy Justinért milliók rajonganak bármerre a világon, sikerült szerénynek és kiegyensúlyozottnak maradnia a rajongói hízelgésekkel kapcsolatban.

“Ez nem igazi szerelem,’ mondja Justin. “Mondhatod azt hogy az, de ez nem az. A rajongóim nem tudják ki vagyok.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.