Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber anyja pucéran a Playboyban - felbecsülhetetlen!

2010.07.02

Mi már semmin sem lepődünk meg, kész. Justin Bieber anyja épp most utasított vissza egy 50 ezer dolláros ajánlatot, miszerint a Playboyban kellett volna közszemlére tenni bájait! WTF?

Justin Bieber anyja pucéran - felbecsülhetetlen!
Justin Bieber anyja pucéran - felbecsülhetetlen!

Azt még megértjük, hogy Pattie Lynn Mallette - ez szerepel Justin esetében az „anyja neve” rubrikában - nem élt a lehetőséggel, mivel - ahogy a sajtósa fogalmazott a hivatalos közleményben - „újjá született keresztény”, de könyörgünk, kinek az ötlete volt egyáltalán felkérni a mindössze 34 éves (!) csinos, egyedülálló celebmamát erre a különös szerepre??? Hiába, nagy az Isten állatkertje!

„Bár a természetben előforduló szépség minden formáját tiszteljük, nem élünk az ajánlattal, mivel Justin édesanyja keresztény értékeket vall” - fogalmatott a közlemény.

Nos, mi csak örülünk ennek, egy valami ugyanis biztos: Justin halálra cikizték volna, ha topless képek jelennek meg a mutterjáról!

ps.: Úgy látszik, Justin új legjobb barátja, Kim Kardashian nem keresztény, ő ugyanis több tucatszor vetkőzött már a nyuszis magazinnak. Segáz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.