Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin : A rajongók nem tudják ki vagyok

2010.09.27

Justin Bieber mindig nagyon elismerő volt a rajongóival szemben, és állandóan kapcsolatot teremtett velük Twitteren. Nincsen másik olyan híresség Twitteren, aki ilyen személyes kapcsolatot vesz fel a rajongóival, mint Justin Bieber, aki a legutóbbi The Daily Mail-el készített interjújában egészen furcsa megjegyzéseket tett a rajongóira.
Az interjú alatt a riporter megjegyezte Justinnak, hogy a rajongói szerelmesek belé, mire Justin így válaszolt:
“Ez nem valódi szerelem. Mondhatod, de nem az. A rajongók nem tudják, ki vagyok.”
A riporter megemlítette, hogy Justinnak nem volt valami kellemes napja, szóval nem a rajongói ellen szólt, hanem csak rosszkor tette fel neki a kérdést.
Bieber azt is elárulta, hogy a turné alatt nagyon magányos lett.
“A barátaimmal akarok lógni, de biztonságra van szükségem. Meg fogom szerezni a kutyámat, és néhány hétig velem fog tartani az úton.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jeliebers@freemail.hu

(belieber, 2014.10.12 10:12)

Na ide figy Valaki Olvasd el!
Nézzél már magadba egy kicsikét mit képzelsz te magadról? hm? Szerinted az idióták szeretik? Elmondom neked hogy pont fordítva van!Az idióták utálják!
20 évesek is szeretik nem csak a tinik!
Ha nem szereted húzz innen senki nem kíváncsi rád!
Az olyanok mint te nagyon fel tudnak idegesítteni!
Hagyd békén Justint ne foglalkozz vele ennyi!
Amúgy meg amit róla írtál le az meg mutatja hogy te milyen vagy!
Menyj vissza az oviba játszani :*

havasi99@freemail.hu

(juszusz, 2011.04.03 16:22)

Sztem ez nem volt szép Justin-tol ez egyátalán nem volt szép.Most én is nagyon szeretem Justint nagyon de aszt ö honana tudja hogy téleg hogy szeretik öt.

havasi99@freemail.hu

(juszti, 2011.04.03 16:21)

Sztem ez nem volt szép Justin-tol ez egyátalán nem volt szép.Most én is nagyon szeretem Justint nagyon de aszt ö honana tudja hogy téleg hogy szeretik öt.

valami olvasd el!!

(közöd.?, 2010.11.10 20:47)

Szerintem Justin biber egy BuZi!Minden idióta kedvence ajnározza minden őrült tinilány szerintem egy hülye nyálgép és elegem van belőle még a csapból is ő folyik hagyjátok abba az oldalkészítgetést róla mert idegölő. Ez a véleményem róla és nem szeretnék megséteni senkit, de nekem egyáltalán nem ő a kedvencem 1984 nézzétek meg a neten sok mindent találtok róla! Mind1 szóval csak annyit kérek fejezzétek be a justin biberezés!
köccce!

na csácsövicsá csőtésztek!!!

Re: valami olvasd el!!

(Zsanett, 2011.04.01 11:51)

Kedves Akárki!
Ha annyira nem szereted Justint akkor minek nézegeted ezeket az oldalakat?? Nem muszály ezeket beírni. Szóval csöcsisz ezekről az oldalakról
Üdv:Zsanett:):)