Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jasmine Villegas mindent elmond Bieberről

2010.10.24

Jasmine Villegas és Justin Bieber együtt? Ilyen pletykák terjengtek, majd kiderült, hogy ez csak kamu volt: Justin tagadta az eseményeket. Az igazság kiderül a 16 éves énekesnő vallomásából.

Jasmine Villegas mindent elmond Bieberről

Jasmine Villegas és Justin Bieber együtt? Justin szereti Jasmine-t, de nem úgy: nincs köztük semmi. Mi az igazság? Együtt vannak, voltak, vagy sem?

Jasmine Villegas, a 16 éves énekesnő mindent elmondott.

„Az egész a Babyvel kezdődött. Mindenki azt hitte, hogy járok Justinnal, csak azért, mert a klipben a szerelmét alakítom, de valójában ilyenkor még nem volt köztünk semmi sem.

A videó forgatása alatt nagyon jól megismerhettem őt, elég közel kerültünk egymáshoz, élveztük egymás társaságát, ezért nem ért véget a barátságunk, tartottuk a kapcsolatot.

Ööö... az egyik legviccesebb és legjobb közös tulajdonságunk szerintem az volt, hogy mindketten szerettük igazgatni a hajunkat (nevet). Szóval tartottuk a kapcsolatot, és egyik nap úgy éreztem, hogy már több van köztünk, mint simán csak barátság, ezért megkérdeztem tőle: most mi is van? Ő azt mondta, hogy lehetne több is köztünk, ezért úgy... nyár végétől járni kezdtünk. Jól megvoltunk, egyenesen addig, míg ki nem került rólunk az a fotó.

Sajnos a szerelmi kapcsolatunknak véget kellet vetni, és ezt főképp Justin akarta, ő nem viselte valami jól a médiát. De nem lehet elfelejteni azokat a szép időket, most is együtt vagyunk, de csak szigorúan mint barátok.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pilla765ˇ@citromail.hu

(Csilla , 2011.05.01 18:02)

Ne add fel mert még elnyerheted Justin szivét.
Csak Selenát el kell távolitani Justintól ,mert minddig a nyakába log.
Te is kerülj vaélahogy közelebb hozzá,mit Selena.
Beszélj vele hogy haggya el Justint.
NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!