Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A The Jonas Brothers Sikertippjei a tehetségkutatók versenyzőinek

2010.09.19


 A The Jonas Brothers Sikertippjei a tehetségkutatók versenyzőinek Elindult a Megasztár, az X-faktor és Magyarországon több ezer fiatal reménykedik benne, hogy sztár lesz, de vajon tudják-e mi kell a sikerhez, hogyan lehet sztárelőadóvá válni? A Disney Csatorna csillagai, a Jonas testvérek most elárulják a titkaikat, csak követni kell a fiúk top 6 sikertippjét...

A The Jonas Brothers az egyik legsikeresebb fiúcsapat a világon. A zenekart 2001-ben alapította meg a három testvér; azóta 8,1 millió lemezt adtak el, és számos slágerük lett platina lemezes világszerte. 2008-ban zenetörténelmet írtak azzal, hogy elsőként sikerült egyszerre, egy időben 3 albummal szerepelniük a lemezeladásokat nyomon követő SoundScan rendszerben. Már számos hőn áhított zenei elismerést magukénak tudhatnak: 2009-ben voltak Grammy-díj jelöltek a ˝Legjobb Új Előadó˝ kategóriában; 2008-ban besöpörték az American Music Awardot ˝Legnagyobb áttörés˝ kategóriában, továbbá elnyertek 12 Teen Choice Award díjat is.

A közösségi oldalakon, ahol napi kapcsolatban állnak rajongóikkal, jól látszik, milyen hatalmas és lelkes rajongótáboruk van. A Twitteren több mint 3 millióan követik őket, 2 millió rajongójuk van a Facebookon, 1,2 millió ismerősük a MySpace-en.

A Jonas testvérek nemcsak zenélnek, hanem színészkednek is. A fiú csapat színészi karrierje 2008-ban vette kezdetét, amikor is főszerepet kaptak a Rocktáborban, amelyet összesen 10,1 millióan látták világszerte. Ezután a Disney Csatorna elindította a „Jonas” című sorozatát a fiúk főszereplésével, valamint Magyarországon is bemutatják a Rocktábor második részét is szeptember 18-án 10 órakor.1. Gyakorolj!

Joe: „A legfontosabb tippem: gyakorlat teszi a mestert. Tudom, mindenki ezt mondjuk, de ez tényleg így van. Mi is évekig dolgoztunk a célunkért és élvezzük, hogy tökéletesíthetjük a tudásunkat. A pihenőidőnkben előfordul, hogy számokat írunk és próbálunk, mert sok munkát kell az álmok elérésére fordítani. Mindig gyakorolj, amikor csak tudsz. Soha ne add fel, és ne hagyd abba a tanulást.”

2. Ne a hírnévért csináld!

Nick: „Sok rajongóm szokta mondani nekem: dalszerző és zenész szeretnék lenni.” Én ezt szeretem hallani. Azt akarom hallani, hogy “zenész szeretnék lenni” vagy “művész szeretnék lenni” vagy “színész akarok lenni.” Ez sokkal jobb, mintha valaki azt mondja: szeretnék híres lenni. Ne a hírnévért akarj ebben a szakmában dolgozni, hanem azért, mert szereted csinálni.”

3. Az idegesség természetes!

Kevin: „Nagy előadások előtt még mindig feszültek vagyunk, de ez teljesen természetes. Az előadóművészet nagy feszültséggel jár, de össze kell gyűjteni ezt az energiát és folytatni a show-t. A feszültség oldódik, amint a színpadon vagy, tehát csak át kell alakítani a feszültséget energiává és élvezni ezt.”

4. Kövesd az álmaidat!

Joe: „Mindig azt mondjuk az embereknek, hogy dolgozzanak keményen az álmaikért, mert a dolgok megtörténnek, ha küzdesz értük. Nem biztos, hogy azonnal, de velünk pont ez történt. Az első lemezünknél még nem minden úgy alakult, ahogy elképzeltük, de dolgoztunk rajta és nem adtuk fel az álmainkat. Így jutottunk odáig, ahol most tartunk. Kitartottunk!”

5. Maradj szerény!

Nick: „Van a családunkban egy mondás: élj, mintha semmid se lenne, akkor is, ha mindened megvan.” Számunkra ez azt jelenti, hogy maradjunk alázatosak, és minden nap hozzuk a legjobb formánkat. Ez arra is emlékeztet, hogy honnan jöttünk, és hogy a barátaink és a családunk a legfontosabb az életünkben. Ha hű maradsz önmagadhoz, sokkal jobb művész leszel.”

6. Élvezd!

Kevin: “A fellépés alatt az a legfontosabb, hogy élvezd és érezd jól magad. Mindenki gyomra összeszorul mielőtt a színpadra lép, ne gondold, hogy ez veled máshogy van. Ne félj attól, hogy mi történik majd veled az előadás alatt, csak élvezd minden pillanatát. Végy egy mély levegőt és csináld. Menj ki és adj bele mindent!”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.