Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyv készült Demi és Selena barátságáról

2010.08.01

Könyv készült Demi és Selena barátságáról


Demi Lovato és Selena Gomezend_of_the_skype_highlighting már hétéves koruk óta a legjobb barátnők, és most végre könyv is készült az örökké tartó barátságukról!

Könyv készült Demi és Selena barátságáról

Demi Lovato és Selena Gomez egy közös sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta nagyon jóban vannak egymással.

Demi, a nagyon tehetséges énekes-színésznő azóta szerepelt már a Camp Rock című filmben, ami igazán meghozta neki a hírnevet. Közben megjelent már két albuma, Don't Forget és Here We Go Again címmel. A Sonny With A Chance sorozatban is nagy sikere lett.
Selena szintén énekes-színésznő, aki szintén hírnevet szerzett, főleg a Wizards Of Waverly PlaceKiss & Tell néven. Jelenleg is forgatják legújabb filmjét, melynek címe, Monte Carlo. A két lánynak van egy igen népszerű filmje, a Princess Protection Program, amiben Demi hercegnőt, Selena egy átlagos kisvárosi lányt alakít.

Azt nyilatkozták, hogy a barátságuk elválaszthatatlan, mindig is jó barátok maradnak. Ám, manapság Demi inkább másik legjobb barátnőjével, Tiffany Thornton-nal tölti idejét, míg Selena mostanában Taylor Swift-tel haverkodik.

Mivel a két sztár nagyon sok közös és érdekes kalandon ment keresztül, Lucy Rutherford elhatározta, hogy ír egy könyvet a két lány kalandjairól. A könyv bizonyára nagy siker lesz, hiszen tele van képekkel, és a Demi és Selena rajongók biztos, hogy megveszik! A könyv csupán 56 oldalból áll, szóval azok is szívesen megveszik talán, akik nem annyira szeretnek olvasni. A könyv már kapható itt Magyarországon is, ráadásul magyarul! Az eredeti ára 2199 Ft, de leárazták 15%-al. Az akció most is tart, így a könyv csak 1870 Ft-ba kerül.

A kötetben elolvashatod a két csajszi életének és barátságának egész történetét.
című sorozatával. Közben kiadta legújabb és egyben legelső albumát,

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.