Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi Lovato új házat vett

2010.08.21

Az énekesnő 18. szülinapjára egy nem mindennapi ajándékot vett magának: egy házat Los Angelesben.

Demi Lovato új házat vett

Demi Lovato begin_of_the_skype_highlighting elárulta a People magazinnak: „Épp most vettem egy mediterrán-stílusú házat Los Angeles-ben, mely a külvárosban van. Számomra a család a legnagyobb ajándék, ennél jobban el sem tudtam volna képzelni. Ez az eddigi legjobb házam, olyan otthonos. A medencében van vízicsúzda, annyira imádom!” – lelkesedett az ünnepelt ifjú sztár.

Demivel Nick és Joe Jonas vacsorázott a New York Buddakanjénél. Demi az MTV-nek a következőt nyilatkozta: „Igen, 18 éves leszek. Szeretnék.... Nem tudom! Éppen most a barátaimmal szeretnék szórakozni. Nem sikerült őket túl sokat látnom, ezért nagyon sokan meglátogattak. A családom elrepült. Nekem mindenem megvan, amit csak akarhatnék. Mindenki azt kérdezi, hogy mit akarok-e a szüliapomra” – majd folytatta: „Olyan vagyok, hogy »Nem tudom, kézitáska?« Habár mindenem megvan. Mindenkinek hálás vagyok.”

Nick Jonas így nyilatkozott: „Pár nap maradt Demi születésnapjáig, nekünk meg van az eszünk, vagyis valahol van.”  Mire Joe: „Egy NASA-űrhajót szerzünk neki!” – majd Nick: „Rendben!”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.