Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi Lovato nem fog énekelni Selena albumán A Camp Rock 2 cimű Disney-film New York-i bemutatóján az MTV kifaggatta Demi Lovató

2010.08.21

A világon több millió gyerek és tinédzser által várt „Rocktábor 2: Záróbuli" című Disney Channel Original Movie világpremierjének a New York-i Alice Tully Hall (Lincoln Center) adott helyet 2010. augusztus 18., szerda este. Jonas Brothers, Demi Lovato end_of_the_skype_highlighting és a 2008-as 1. rész folytatásaként most bemutatott rock 'n roll musical sztárjai együtt ünnepeltek New York Midtown részében több mint ezer vendéggel, a világ 100 médiacsatornájával, és a vörös szőnyeg mellett sorakozó több ezer rajongóval.

A Verizon által szponzorált világpremier eseményén Mickey egér és Minni egér is fellépett, valamint a Jonas Brothers (Kevin, Joe és Nick), Demi Lovatoend_of_the_skype_highlighting, Alyson Stoner, Matthew "Mdot" Finley, Anna Maria Perez de Tagle és Jordan Francis előadását is megtekinthették az érdeklődők. A díszvendégek között megtalálhatóak voltak a film további stábtagjai: Meaghan Martin, Chloe Bridges, Jasmine Richards, Maria Canals-Barrera (a Disney Csatorna „Varázslók a Waverly helyről" című produkciójából),  Daniel Fathers, Roshon Fegan (a Disney Csatorna hamarosan bemutatásra kerülő, buddy comedy műfajú „Shake it Up" (Rázd fel) című alkotásából), Daniel Kash és Frankie Jonas, valamint  Dan Berendsen forgatókönyvíró, Paul Hoen rendező és Alan Sacks vezető producer is.

A Disney „Rocktábor 2: Záróbuli" című vidám rock 'n roll musicaljének bemutatóját szeptember 18-án, szombaton 10.00 órakor vetítették a magyarországi Disney Csatornán.   

A folytatásban Mitchie és barátai visszatérnek a Rocktáborba, hogy egy újabb nagyszerű nyarat töltsenek el zenéléssel és szórakozással. Amikor azonban a gazdag és a legkorszerűbb technikával felszerelt Sztártábor megnyitja kapuit a tó túlsó partján, sok tanárt és táborozót csábít át - veszélyeztetve ezzel a Rocktábor jövőjét. Mitchie átveszi a tábor vezetését és elhatározza, hogy megmenti a tábort és kihívja az egoista Luke Williamset és annak Sztártáborozó társait egy záró dzsemelésre - egy nyárvégi előadáspárbajra, ahol győzzön a jobbik tábor!

A 2008-as „Rocktábor" hivatalos filmzenéjének elsöprő sikere után a stáb, közöttük a több milliós eladási eredménnyel büszkélkedhető Jonas Brothers és Demi Lovatoend_of_the_skype_highlighting, újra összeáll a „Rocktábor 2: Záróbuli" produkcióhoz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.